Tävling Söderhamn, 30/6

Vi hade tur med vädret ändå, inget regn som tur var! :D
Dock hade vi inte så tur med underlaget.. Aldrig varit med om liknande, bara gegga över hela banan!
Men tog man de lugn så gick de bra.
Hon var iallafall lite små ofukuserad inne i ridhuset då jag värmde upp, inte så värst framme vid skänkelen men blev bättre och bättre efter ett tag. På framhoppningen ville jag inte hoppa så jätte mycket. Hon hoppade väldigt fint och bra språng där. LC banan var rätt enkel. Vi gick dubbel nolla! En sån kanon runda vi gjorde, perfekt på varje hinder och bra takt och flyt! Så nöjd och så enkelt! 100% bra! :D:D:D
 
I LB så hade banan torkat upp väldigt mycket bättre, ingen lera alls på så kort tid, då var underlaget helt ok faktiskt. Trodde jag aldrig skulle hända! :O Men tur hade vi med de också!
Hoppade bara några få språng inne på
Och vi gjorde de igen, dubbel nolla LB med! Hon hoppade så säkert och bra. Tog också några snäva svängar som hon verkligen gjorde SUPER! :D
Såååå nöjd över henne idag, hon var dessutom som hon inte brukar vara snäll och lugn i transporten mellan klasserna, hon stod och sov och åt lite hö. Annars brukar hon kunna bli orolig om man lämnar henne själv så hon står och trampar och oroar sig där inne.
 
Så himla nöjd :D
 
 
 
 
 

Fredag

Taggad tills imorgon, kör lc lb, många med i båda klasserna. Vi ska hoppa felfrit, två bra rundor hoppas jag. Dom visar regn pån väderkartan så jag är himla less över de iallafall.
Har nyss duschat efter att varit på teknikläger i några timmar. Kan säga att lägrets sista dag var idag. Det har varit super kul att vara med! Har lärt mig jätte mycket! :D  
Nu ska jag ta och sova, godnatt!
 
 
 

Ponnyn♥

Imorse åkte jag till stallet och hoppade Embla. Värmnde upp på bommar med ganska långt mellanrum på. Höjde sedan upp till förhöjda bommar som vi travade igenom. Hoppade sedan studs, alltid bra för henne. Sen ett räcke på en volt och tränade på att komma bra och ha med oss ytter sidan. Gick även sedan in på kombinationen. Började med att trava in på ett kryss ut på en oxer. De gjorde hon bra. Höjde allt efter som och allt flöt på super!
100% bra!! Tog kombinationen i bara galopp, alltså tog bort travbommen innan krysset och kom in i galopp och ja, hur grym är inte hon..?
Hoppade på slutet den på 115 cm och hon hoppade verkligen jätte fint! Hon var inte i bommen en ända gång, känndes så jäkla säkert. Och jäklar vad kul hon tyckte de var!
 
Nu har jag varit jätte duktig som gjort klart ALLT inför tävlingen på lördag, ville vara i tid då jag inte hinner på imorgon. Skönt att slippa då också! ;)
Ikväll så är det dag två på teckniklägret, ska bli jätte kul att träna och sen kolla på EM  med alla!
 
  

Sjukt fin ponny!

Dagen har varit bra, vaknade på morgonen och åkte till stallet rätt tidigt. Red dressyrlektion för Åsa. Ojojoj så fin Embla var idag! Riktigt mjuk i båda sidorna. Hon var fin i alla gångarter och jag är mer än nöjd! :D
När jag kom hem låg jag ute i solen och solade och läste häst tidning ;) Åkte sen in till stan in på hudikhästsport för att köpa lite saker. Fick inte med mig allt hem som jag skulle, men så fort beställningen kommit hem så äger jag dessa saker med. De jag fick med mig var iallafall ett schabrak från Lamicell, super fint! Köpte även flugspray och nummerlapp. Fick beställa hem hovfett, benskydd JW som inte fanns i rätt storlek och ridbyxor. Ridbyxorna var gråa helskodda med ljusrosa sömmar, mmm riktigt nice var dom!
Tog även den andra sprutan av gardasil, ächh de gjorde väl inte så ont, några sekunder tål man väl ;)
Åkte hem och åt sen iväg på första kvällen på teckniklägret, kollade på match och hade genom gångar, imorgon kör träningen igång, kul de ska bli! :D
Nu ska jag inte göra så mycket mer idag.
 
 

Ny Header!

Som ni kanske redan sett så har jag gjort en ny header. Gjorde den själv den här gångnen och jag är faktiskt nöjd!
Tryck ''F5'' för er som inte ser den. Vad tycker ni om headern? :)
 

Tisdag:

Inatt har jag sovit ut, skönt! Har sovit lite dom senaste nätterna.
Idag vilar Embla. De förtjänar hon bra då hon inte vilat något denna vecka. Jag försöker med att hon ska få vila ungefär en gång i veckan eller två inte mer eller mindre. Så den dagen tar hon idag.
Har fixat lite med bloggen idag. Det ska nämligen komma upp en ny header som jag själv gjort för första gången! :)
Men blev lite krångel när jag skulle sätta dit den så Tilda skulle försöka hjälpa mig ikväll. Så antagligen sitter den upp ikväll :D
Ska snart cykla ner till min moster med mamma och hälsa på ;)
Och ikväll är det en viktig match som jag ska spela! Vi ska spela mot serie ledarna och vi ligger tvåa. Vinner vi matchen så ligger vi etta i serien! Jag är jätte nervös och taggad samtidigt.
 

Dagen, Måndag!

Gud man håller knappst reda på vilken dag de är nu under sommarlovet!
Men måndag är det iallafall idag. Vaknade med Alva, Michelle och Tilda hemma hos Alva. Vi åt frukost och Alva stack ut och red sina två hästar. Vi andra var lite mer sega så vi åt frukost mycket längre. Men jag, Tilda och Michelle gick över sen till stallet och började plocka fram hinder på banan. Vi hoppade hästarna, eller Michelle red inte utan kollade på idag. Vi tränade lite hoppteknik. Travhoppade kryss och räcke och hoppade studs. Hon kändes fin! Lite jobbig med huvudet men de fixar sig, hade heller ingen martingal på. Sen bytte jag och Tilda hästar så jag red Main Top och Tilda Embla. Stor skillnad på dom var de! hehe var som att rida på dag och natt eller svart och vit. Helt tvärs emot varandra var dom, kul var de! Michelle testade även att ta några skutt på både Embla och Main Top. Åkte hem sen och gick ut på en promenad. Sen åkte jag till farmor och kollade på Lotta på Lisseberg.
Nu ska jag duscha och sen sova. Är tröttare än tröttast, GODNATT! ZZzzzZZZzzz
 
 
 

Godnatt!

Jag, Michelle och Tilda sover hos Alva. Jag är skit trött så jag tror att jag snart ska ta och sova även om dom andra är piggare än piggast!
Men nu är jag så trött, godnatt :D

Bilder sen terrängen igår!


Tävling i Delsbo!

Nu får ni lite bilder sen i delsbo nör jag tävlade. Lite sent ute men jag passar på nu när jag är hemma hos Alva som har bilderna på sin dator :)


Hahahahaahahaha

Tur att Embla är glad då istället för mig, hahaha ;)
 

Alva och jag!


Dagen!

Vaknade i husvagnen hemma hos Alva. Vi åt frukost osv sen åka jag hem och har inte gjort så mycket än. Ska snart åka till stallet. Michelle kommer hit till nanasta idag :)
Vi ska rida, hon rider antagligen Jacasso eller om hon vill rida Embla, hon får göra som hon vill. Alva hänger också med! Sen efter hittar väl vi tre på nå kul!
Ikväll ska jag på fotbollsträning. Ja så ser ungefär mig dag ut.
Hörs senare!
 

Lördag

Tog en sovmorgon idag, skööönt!
Har mest varit ute idag, hjälpt pappa att bygga och så. Och har nyss ätit.
Ska till stallet om ett tag. Idag ska vi åka och träna terräng i Sättjära. Förjsta gången för både mig och Embla. Ska bli riktigt riktigt kul faktiskt! Vi har hyrt banan tillsammans med Alva, Elvira, Saga och Natalie :)
Ska se hur de går, mycket nytt att titta på i terrängen för Embla men jag tror verkligen hon kommer gilla de. Kul att testa något nytt :)
Ikväll vet jag inte vad som händer, får se om jag hittar på något. Men nu ska jag börja göra ordning mig för snart är de dags! :D
 

Ridlägret!

Dag 1:
Alla samlades på morgonen för att veta lite hur den dagen skulle se ut med lite fika osv. Sen skulle grupp ett börja göra ordning sina hästar på hoppträning för Hannah.
Medans de andra red så tittade vi på dom som red, fotade eller något annat.
Min grupp red sist så vi hade hela förmiddan framför oss. Vi tränade på bommar som öppvärming, öka och minska över bommarna. Gick rätt bra faktiskt. Sen skulle vi hoppa klockan som verkligen inte Embla gillade. Gick inte alls bra och jag red heller inte bra. De är något vi ska nöta på om och om igen tills den sitter för de är en bra övning för oss. Den träningen var mer markarbete.
Efter att vi ridit så fick våra hästar stå inne i boxen då några timmar efter skulle vi ut på pass två. Ut i skogen skulle vi och ha en tidstävling. Vi red i en grupp en slinga i skogen på tid och skulle sen rida samma sväng igen och försöka träffa samma tid som förra utan att veta vilken tid vi hade. Och jag kan säga att våran grupp red 17sek ifrån och för två år sen red Tilda och jag på 3sek ifrån satt de gick ju inte så bra, hehe ;)
Sen red vi alla hem och sen gick över till Hilda för att äta där och fortsätta ha några tävlingar. Som inte heller gick så bra, aja vi låter dom andra vinna då, haha!
Sen gick vi och la oss trötta och sluta efter dagen.
 
Dag 2:
Min grupp red först så vi klev upp och gjorde ordning våra hästar för hoppträning för Hannah. Den dagen skulle vi hoppa banhoppning. Värmde upp på bommar och olika linjer och Embla kändes super!
Sen hoppade vi banan som var LÅNG. Och de gick även jätte bra!
Sen kollade vi på dom andra som red osv. Sen så kollade vi på när Hannah red för hon visade oss hur hon gjorde när hon red en häst första gången. Alltså hur man ska rida en häst när man provrider en häst.
Lärde mig massor där!
Sen kom HT eftersom de var 7året vi hade ridläger, ni har väl läst i HT om lägret? :)
Andra ridpasset var hemligt under dagen men vi fick reda på de sen att förräldrarna var upp i skogen och byggde terrängbana! De var de roligaste på länge, tror Embla tyckte samma.
På eftermiddan var de pizza sen hade vi fritt hela kvällen. Vi fick göra vad vi ville.
 
Dag 3:
Den dagen red vi inte. Embla fick vila.
Vi tränade till en cirkus som vi skulle ha. Sen avslutade vi med glass och jordgubbar och kollade på ett bildspel som jag, Alva och Tilda gjorde :)
 
Nu får ni lite bilder på Embla och mig sen ridlägret!
 
 
 

Min fina!


Godnatt!

Embla var super fin på hoppningen idag. Duktig hopp ponny! :D
Gick även bra att rida med min svullna hand. Men oturen kom när jag klev innan för dörren hemma och skulle plocka undan några saker och blir geting stucken under foten.. Fy satan vad ont de gjorde! Får se imorgon om de blev någon reaktion.
Imorgon ska Embla ut på promenad men mig sen ska min och grannens familj upp på blaxås (ett berg) Sen ska jag och min vän Jonna vara här hemma under kvällen :)

Godmorgon!

Vaknade för ett tag sen och har nyss ätit frukost. Handen har blivit lite bättre under natten av tabletten men de kommer ta ett tag sa doktorn. Som tur är så kan jag böja fingrarna idag så jag ikväll blir det hopplektion med Embla :)
Nu på dagen ska jag vara med Jonna, cyklar ner dit alldeles strax.

Bara ridning som sport?

Tycker ni att man bara så hålla på med hästar som sport eller någon annan samtidigt?
Själv tycker jag att de flesta tävlingsryttare vill satsa på ridningen, (inte alla, men de flesta) Och då lägger man ju all den tid som behövs på en själv och hästen för att de ska funka och bli så bra som möjligt.
Men jag tror att man behöver lite annan tid också än att bara vara med hästen/hästarna för att komma ifrån lite. 
Då tycker jag att en annan lag sport är jätte bra, som fotboll, innebandy mm. Då ridning är en ganska ensam sport, man tävlar med hästen mot de andra så kan de vara bra med en lag sport. De betyder inte att man behöver satsa på just den sporten utan att ha de som en hobby mer. Dessutom får man mycket på köpet där, kondition, styrka, lagkänsla, van vid att båda förlora och vinna, kämpa in i de sista och se att de lönar sig, till och med glädjas åt andra i lagets bra insats på matchen/träningen, de är något man verkligen gör också!
Allt dedär får man lära sig och har mycket mycket användning av i ridningen.
 
Så tycker jag, vad tycker ni?  
 
  

Imorgon!

Ridlägret har varit super, jätte roliga dagar!
Men jag berättar mer imorgon om de när kanske Tilda har skickat bilder. Ni kommer få massor med bilder!
 
Nu snart ska jag lägga mig och sova, är jätte trött. Har också fått något slags bett på ut sidan av handen så jag har svullnat upp över hela framsidan av handen och på sidan.. Känns lite sådär då jag har hoppträning imorgon. Men jag har fått tabletter nu satt troligtsvis kommer det att ha hunnit blivit bättre tills dess.
Har även planerat helgen och veckan jätte bra nu för Embla. Vi kommer testa på lite nya saker som terräng på en riktig terrängbana i sätttjära. Ska verkligen blir super kul, skulle tro att de är något som Embla kommer älska!
Eller jag skulle kunna säga att jag VET att hon älskar de!
 
Imorgon ska jag försöka hålla bloggen på topp med massa bra inlägg och bilder :)
Men godnatt.

Ridläger!

Just nu sitter jag utanför stallet och solar. Ser ut att bli toppen väder idag :)

Kan ju berätta lite vad vi ska göra och idag ska vi hoppträna för Hanna och sen köra pass två med någon tävling ute i skogen. Kommer hända mer saker där i mellan. Imorgon vet jag bara att vi ska hoppträna igen för Hanna men sen är de säkert något hemligt som föräldrarna fixat. Sista dagen rida på långtur och bada med hästarna! :)
Allt ska bli så kul!

Kommer upp lite små korta inlägg här underdagen om blogg appen vill ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3163153/images/2012/pic_206951107.jpg" class="image">


Tjaaa!

Nix pix, blev inte att jag red ändå även fast jag skulle göra de vilken tid de än blev. Men jag var helt slut när jag kom hem och skulle dessutom äta innan. Nej klockan var ändå för mycket och jag var som sagt jätte trött!
Nu har embla vilat i två dagar och jag tycker hon förtjänar de bra. Skönt för henne att bara få gå ute och beta och ta de lugnt.
Är helt slut efter helgen, det har inte funnits en minut ledig med all student och bal men de har varit väldigt roligt också :)
Imorgon ska jag ta sommarlovets första sovmorgon. Ska sen rida ut på en bra tur med embla där hon ska få göra av med lite energi, de behövs nog nu efter två dagar ;) skulle tro att de skriker i hela embla att få spriiiinga nu! ;)
Sen ska jag iväg på fotbollsmatch ska dock inte vara med då jag är halv sjuk, förkylt.. Ska försöka bli frisk till ridlägret på måndag.
Men nu är jag så trött att jag ska ta och sova, godnatt!


Lördag

Blev inget uppdatering alls igår. Hade alldeles för mycket att göra.
Hade student hela dagen. Massa gäster kom hit och det var fullt ös hela kvällen.

Idag på morgon har vi stalltjejer målat alla hinder! Bra jobbat :)
Nu har jag precis duschat och ska snart iväg och kolla när Sigrid har bal.
Ska ut på en skogsritt ikväll när jag kommit hem och de kan ske väldigt sent men jag ska ut! De är ju sommarlov faktiskt, då spelar de ingen roll alls :)


Diss..!

Dissar ponny mammorna. Det är väl ändå ungarnas hobby?
Dom lägger sig i alldeles för mycket i andras ponnyliv. Allt från vad den hästen har gått för klasser till vad ponnyn har för benskydd. Har ungen och ponnyn märkes kläder och utrustning på allt så är de en toppryttare. Vinner ett annat barn över sitt eget så är de på något vis fusk eller någon annan ursäkt. Hur kul kan de vara att vara ett barn till en sån mamma?!
Självklart ska ha en vinnarskalle och kampas lite om plaseringarna men absolut inte bli sur och arg för att de går dåligt!
Något man hör alldeles för lite av är andras frångångar, att någon annan står och snackar om hur duktig den och den blivit osv.
Om de gått dåligt på en tävling istället i bilden på väg hem prata, och vara besviken på hur dåligt de gick den dagen så kan man väl stryka ett streck över de dåliga och ta nya tag. Prata om grannens eller stallkompisens eller någon annas ritt om hur bra och fint hon/han red!
Går man efter de så kommer man tusen gånger längre, för då sprider man glädje kring sig och de går både ut över hästen och alla andra och då tar man nya tag lättare och får till de på nästa tävling!

Tur!

Hann precis longera klart innan regnet kom! Ibland har man bra tur!
Hon kändes fin och så ;)
Nu snart ska jag duscha och bara slappa hela kvällen. Imorgon kommer bli en full dag då min syster tar studenten så bloggen kommer inte ligga på topp men jag ska göra några tidsinställda som kommer upp under dagen så håll koll.


SOMMAR LOV!



Nu har jag äntligen fått sommarlov! :D
En hel sommar framför mig med, ridläger, härliga ridturer, tävlingar/träningar, sol, bad, vänner, fotboll, gothia cup, tränings läger, mm finns ju tusen saker att rabbla upp!
Är riktigt taggad inför denna sommar, ska verkligen leva livet till tusen!
När de blir sommarlov kan inget gå fel!




Godnatt!

Ska snart lägga mig och sova. Längat sjukt mycket tills imorgon då äntligen de blir sommarlov!
Som man väntat och längtat!

Åker till skolan vanlig tid imorgon och har avslutning med klassen sen ska väl några uppträda och 8or och 9or ska få betyg sen sluatar vi väl någon gång vid 11 kanske. Ska iallafall hem då och till stallet. Embla ska få gå inspänd och longeras, sen få massage och stretchas. Skönt för henne! :)
Resten av dagen är jag väl hemma och hjälper mamma med de sista till min systers student som är på fredag och helt enkelt njuter av de första timmarna på lovet, hehe ;)
Men godnatt!




Onsdag

Red embla på banan idag. Tränade mycket flyttningar så hon släpper loss och hon var super fin idag!
Tränade på byten i galoppen som hon börjat fatta nu.
Har solat och bara tagit de lugnt resten av dagen, (ledig)
Nu snart ska jag iväg på fotbollsträning. Och imorgon är det skolavslutning på morgonen sen SOMMARLOV :D
Så himla skönt ska de bli!


Väldens bästa!


Resultat från Regnsjö:

Oj så mysig ställe att tävla på! Fina framridnings stigar och bra bana.
Hoppade LC och LB. På framridningen försökte jag få henne framåt och gjorde mycket tempoväxlingar.
Hoppade LC med ett pet i grunden. Typiskt ''LC pet '' som jag kallar de. Hon kom helt fel på hindret och kom för nära och petade med frambenen. Men jag tar LC som en uppvärmning.
Tog inte så jätte lång tid som jag trodde mellan LC och LB då laget skulle hoppa emellan klasserna så de var ju bra. Körde då också på uppvärmningen mycket tempoväxlingar. Startade först i klassen vilket jag tyckte var lite så nervöst men både skönt också. Hon var iallafall inne på banan framåt och bjöd mot hindrena. Kom verkligen super på de flesta hinder, sådär verkligen 100%! Och den ritten slutade på en andra plasering!
Så stolt över henne! :D

Nu får ni bilder dock nästan bara från LB :)
















Tisdag

Dagen i skolan har varit en riktigt onödig dag. Har mest bara suttit ute och hängt i väntan på att få sluta och åka hem.
Men nu är jag hemma vilket är jätte skönt!
Idag vilar Emlba och jag åker iväg med fotbollslaget till Järvsö på fotbollsmatch. Förra matchen mot dom vann vi med 8-0 så vad göt vi inte nu? Jo vi vinner lika stort!
Nu är det bara två halvdagar kvar i skolan, tror jag inte riktigt har fattat de än. Fy satan vad skönt de ska bli med sommarlov! Går inte att beskriva.
Måste även tilllägga att Embla var sjukt fin igår på dressyrlektionen. Helt 100% bra :)
Så hon förtjänar en riktigt skön vilo dag idag.


Rekomenderar!



50/50 är en film jag rekomenderar stort!
Filmen får en att tänka till. Så fort en själv kanske klagar över ett myggbett som man själv säkert någon gång gjort eller hört andra så tänker jag tillbaka på den här filmen, för i den visar dom verkligen hur jobbigt och hemskt de är med cancer och ändå så är han en av dom som inte bryter ihop utan tar de på de possitiva sättet istället. Så alltså filmen handlar om en ung kille som får reda på att han har cancer.
Tycker verkligen att alla borde se filmen!

Regnsjö!

Ni får resultaten från regnsjö imorgon då jag fått över lite bilder och så. Godnatt! :)

Ny Header!

Nu har jag fått min nya header!
Tryck F5 om ni inte ser den.
Det är Michelle som varit snäll och gjort den åt mig, tack! :D
Tycker att alla ska gå in och kolla på hennes fina blogg http://michellejohnsons.blogg.se/ 


helgen och veckan som kommer

Fredag: Vila, ska masseras lite utav min kunskaper bara.
Lördag: Skritta och små trava.
Söndag: Tävling, Regnsjö LC LB.
Måndag: Dressyr.
Tisdag: En riktig massör kommer och kollar igenom henne med massage, laser och om något annat behövs.
Onsdag: Dressyr.
Torsdag: Ut i skogen
Fredag: Vila eller longeras lite. 
Lördag: Rida ut.
Söndag: Markarbete.

Hej då så länge!

Bloggen får stå en stund nu tills jag fått upp en riktig header. Allt blir så knäppt nar jag håller på.
Får se hur länge de tar tills nya headern kommer upp. De är inte de att jag har liten blogglust utan de blir så mycket tråkigare att blogga när bloggen är så ful..
När nya desigen kommer upp så kommer jag direkt tillbaka till en mycket finare blogg och de kommer blir roligare för er också att läsa när de blivit ordning här för nu är det kaos..

Men vi hörs mer igen senare om någon/några dagar, hejdå :) 

hahahahahahaha!


Header

Har gjort en ny slarvig header på typ 5min. Ingen fin alls utan jag har den tillfälligt. För Michelle ska göra en åt mig satt jag har denna nu tills hon gjort den nya till mig :)

Tryck F5 om ni inte ser den!

Torsdag!

Dagen i skolan var sådär, har haft så ont i halsen. Red iallafall hopplektion på Embla som började bra men slutade lite sådär men de är saker som inte är så ''viktig'' här på bloggen att veta. Hon ska iallafall få masage av en riktig massör, en riktig genomgång över hela kroppen. Vilket är väldigt bra!
Blir hemma från skolan imorgon eftersom jag kände mig dålig på skolan och fortfarande gör de. Hoppas de är något jag sover bort under natten.
Nu ska jag krya på mig och lägga mig och sova i hopp om att bli frisk :D
Godnatt!


Väldens sötaste lilla Agnes!


Tävlingar ''inbokad!''

Har lite tävlingar inbokad som jag ska åka iväg på.

10/6- Regnsjö LC LB. Satsar på en felfri LC och ska tänka lite mer i LB på tid och snävare vägar som är rimlig så att man fortfarande är säker satt de inte blir något skit pet eller så.

20/6- kvällstävling i Matfors. Är inte anmäld och har inte än bestämt mig än men jag hoppar där en LC LB också.

1/7- Söderhamn LC LB? Är ju ett tag tills dess så jag känner ju hur de ligger till då, kanske tar någon LA också men de är bara kanske för jag ska inte stressa men jag tycker att LC är lite för lätt för henne nu satt de blir lätt slarv. Men LA är helt hur de känns då.

27/7- Bollnäs. Fick en förfrågan idag om jag vill vara med och hoppa med laget i Bollnäs. Så jag hoppar med laget (LC) och troligtsvis LB själv.

Det kommer ju tävlingar emellan där också men det är så många tävlingar så jag har inte full koll på alla men jag kommer ju vara med på massa mer tävlingar både före och efter men jag ville bara att ni skulle se vad som jag hade ''bokat'' in nu :)


Lördagen

Igår red jag hopplektion. Det gick super bra. Vi tränade på att mjukgöra hästarna, bommar osv. Inga banor och sånt eftersom de är väldigt onödigt mitt i tävlingssäsongen. Avslutade på att hoppa studs och sen vidare ut på en oxer som hon höjde upp så dom skulle få hoppa upp sig mer. De funkade på väldigt bra med embla!
Stannade kvar i nansta och hade en tjej kväll då Alva fyllde år för någon dag sen. Vi åt tårta och massa godis och kollade på film, riktigt mysigt och roligt hade vi! :)
Sov där i en stuga som tildas fam äger.
Vaknade där och fortsatte att kolla på filmen som vi började med igår sen red jag och Alva och galopp tränade hästarna, full fart på dom! :)


Tävling hos Nellie B!

”Jag är med & tävlar om ett valfritt smycke från fionavincent.se hos nellieberntsson.se”


Måndag

Har nu anmält mig till hopptävling i regnsjö på söndag. Hoppar en LC LB. Tanken var att åka på tredagars tävling i Orsa men jag hoppar över de för de är lite ont om tid att boka stallplats och boende till en själv. Får sikta på en annan sån tävling.

Igår så var emblas vilodag inpassad bra när de var så dåligt väder. Alla hästar fick stå ute en stund på morgonen men fick sen vid 11 tiden gå in. Skönt för dom att få stå inne en sån dag.
Idag får jag se vad jag hittar på, blir nog troligtvis en ute ritt om banan är full med vattenpölar.
Stannar på stan efter skolan idag och shoppar lite med Sanna :)


Ut i regnet!

Nu ska jag ut i regnet med fotbollslaget och köra Löpträning!
Alltså de kommer bli en riktig hårdträning idag. = träningsvärk imorgon ;)
Sen ska jag hem och duscha och kolla på BB. Tycker Hanna J är mest värdig vinnare men de spelar inte så stor roll om Amandus vinner heller.
Ha de bra! :)


Resultat

Det var ju uselt väder idag.. Blåste, regnade och var jätte kallt.
Delsbos bana är ju i vanligt fall väldigt tung så jag var lite tveksam innan om jag ens skulle hoppa två klasser för de tar så himla mycket på dem om dom ska hoppa i djup sand.
Men när jag vaknade imorse och såg hur vädret var så bestämde jag mig redan då att jag hoppar bara LC.
Inge roligt att ens vara på tävlingsplats när de är så tråkigt och kallt. Försökte ha henne inne i transporten så länge som möjligt satt jag inte skulle behöva skritta fram så länge i regnet. Och de blev heller inte nå länge, hade tänkt lite fel satt de blev lite stressigt med framridningen, det blev liksom inte ordentligt. Ridhuset var trångt att rida fram i och alla andra som hoppar samtigt. Men somsagt vädret styrde allt..
Dock var inte underlaget så dåligt mot för vad jag trodde. De blir nästan bättre när de regnar för då plattar de till sig mer och packas.
De blev iallafall en fin ritt men sista hindret i omhoppning så blir de ett sånt där ''sista hinder pet'' som är så himla typiskt men jag är nöjd ändå trots allt! Hon hoppade fin :)
Tar de som en träning för oss båda.
Åkte hem efter klassen. Släppte ut henne med regntäcket och lite hö för att hon skulle få röra på sig. Efter några timmar så släpptes hon in i boxen med massa nytt mysigt spån och mat så får hon stå där inne med alla andra hästar inatt. Sönt för henne och alla de andra hästarna i stallet.
Nu ska jag duscha och kanske slå på någon film eller något :)
Ni får bilder ikväll eller imorgon!

Nytt!

Köpt nya transport skydd till embla då hennes gamla gjort sitt.
Har även köpt en magplatta alltså en hopp platta till henne så ni vet liksom ;)
Haha inte så intressant, men men.


Tagga tagga!

Nu taggar jag och embla tävling delsbo imorgon. Är underlaget dåligt så stryker vi oss från LB och bara hoppar LC.
Tagga tagga! :)<3


RSS 2.0