Diss..!

Dissar ponny mammorna. Det är väl ändå ungarnas hobby?
Dom lägger sig i alldeles för mycket i andras ponnyliv. Allt från vad den hästen har gått för klasser till vad ponnyn har för benskydd. Har ungen och ponnyn märkes kläder och utrustning på allt så är de en toppryttare. Vinner ett annat barn över sitt eget så är de på något vis fusk eller någon annan ursäkt. Hur kul kan de vara att vara ett barn till en sån mamma?!
Självklart ska ha en vinnarskalle och kampas lite om plaseringarna men absolut inte bli sur och arg för att de går dåligt!
Något man hör alldeles för lite av är andras frångångar, att någon annan står och snackar om hur duktig den och den blivit osv.
Om de gått dåligt på en tävling istället i bilden på väg hem prata, och vara besviken på hur dåligt de gick den dagen så kan man väl stryka ett streck över de dåliga och ta nya tag. Prata om grannens eller stallkompisens eller någon annas ritt om hur bra och fint hon/han red!
Går man efter de så kommer man tusen gånger längre, för då sprider man glädje kring sig och de går både ut över hästen och alla andra och då tar man nya tag lättare och får till de på nästa tävling!

Kommentarer
Postat av: Julia

Hahha åh Gud så rätt :D

Svar: Kände de jag också ;)
ellenoembla.blogg.se

2012-06-15 @ 15:00:00
URL: http://jonssonjulias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0