10 sanningar om Embla

1. Embla är jätte gosig och snäll!
2. Emblas pappa är jätte berömt i dressyr.
3. Hennes mamma har hoppat sm, vet kaktiskt inte hur många gånger.
4. Embla är jätte nyfiken och då menar jag jätte nyfiken!
5. Om LB går bra i år så ska jag nog gå upp i LA :D
6. Hon är inte speciellt tittig på titthinder.
7. Hon är pigg!
8. Embla är super smart.
9. Hon har kapacitet för allt!
10. Hennes pannlugg växer nåstan inget, haha den är jätte gullig ;)


Måndag :(

Hatar verkligen måndagar! Värsta dagen på veckan. Kom iallafall hem från skolan för ett tag sen. Skolan var lika tråkig som måndagar! Ska till stallet senare och rida. Embla ska träna smidighet. Jag har faktiskt laggt upp ett tränings schema för denna vecka. Rätt skönt att ha de så. Imorgon så hälsar jag på läro igen.

Går mest runt nu och längtar till tävlings säsongen börjar! + att det är sommar då också! 
11 feb så ska jag anmäla mig till Pay and jump på Östanbräck och sen så är det på Tunalid 26 feb satt då har jag ju något att anmäla mig till! :)



Hiss!

Tycker faktiskt att dom här schabraken är super snygg!
Jag har själv de vita med rosa blå kant!


Lycka!


Något som många kan misstolka

Nu tänkte jag berätta en sak som många misstolkar med embla!
För er som kanske redan hört så flåsar embla väldigt mycket när jag galopperar. Det är inte för att hon har dålig kondition eller blir trött utan det kommer när hon blir hetsig. Det kommer när hon arbetar! Inget som stör ridningen alls tycker jag förutom att de låter då. Vissa dagar är det mer och vissa nästan inget alls!
Ville bara att folk skulle veta! :)


Lördag!

Skrev ju inget igår om ridturen satt jag gör det nu!
Jag och Tilda rid på ridbanan. Vi båda red barbacka. Klara kollade på när vi red. Klara tyckte att jag såg ut som när jag var liten, det var något med mitt hår sa hon. Och då höll vi på att skratta ihjäl oss för det. Och gissa vad som hände mitt i allt detta? Jo jag ramlade av! Haha där låg jag på backen och skratta ett tag till slut så trodde Embla att jag gjort mig illa satt hon började nosa och flåsa på mig, hon är så gullig och snäll! <3
Det var andra gången jag ramlade av henne! Det blir så när man flams rider ;)

Har nyss kommit hem från stallet. Jag red med Tilda, Alva, Anna och Kristina. Fast Alva vände efter halva vägen för Barcardi blev galen. Vi andra red iallafall upp till valla vallen. Kristina och Anna ville inte galoppera upp satt dom skritta men jag och Tilda vi körde på hela vägen upp! Kände faktiskt att Embla har väldigt bra kondition!
Ikväll är det Nanstasponnytjejer kväll! Kommer bli super kul! :D


Men klara och Tilda!


10. Någon jag vill träffa


Angelica Augustsson & Malin Baryard skulle jag gärna vilja träffa och det skulle inte sitta fel med en lektion heller!

Fredag

Skönt med fredag!
Idag har jag varit på läro och hälsat på! Åkte hem med 13.50 bussen satt jag har varit hemma ett tag. Ska äta om ett tag och sen så åker jag iväg till stallet och rider. Känns som det var evigheter sen jag red. Har inte varit i stallet på två dagar för i onsdag så red min syster och igår så vila hon. I helgen så lovar jag lite nya bilder! Tycker att jag kör mycket med samma bilder nu!
Hörs sen! :)


Dagen

Just nu ligger jag i soffan. Har inget att göra! inte en ändå läxa eller nånting, skönt! Embla får vila idag. Ska senare iväg på grönt kort. Skolan idag var väl okej, rätt tråkig. Imorgon blir det ingen skola, eller jo jag ska till läro men jag ska inte till gladahudik där jag går nu.
Ska vara på läro hela dagen och hälsa på. Nu ska jag väl ta och hitta på något :-)


Pannband

Hittade ett fint pannband på sidan http://hastprodukter.se
Det var väldigt fin för att bara kosta 159 kr.




förlåt!

Förlår för dålig uppgradering! Har inte haft tid att blogga något för jag har haft rätt mycket med skolan. Men nu är jag tillbaka. Igår efter skolan så åkte jag till stallet direkt. Jag red ut en bra sväng i skogen. Pigg ponny!
Senare så var det gröntkort kurs. Kan säga att redan efter första gången så var det tråkigt! Det är bara att köra på tills det är slut. Idag så har jag inte ridit utan min syster tog stallet idag :) Så då hinner jag göra engelska läxan innan jag ska iväg på fotbolls träning!


Är det bara jag som känner att det skulle sitta bra med lite sommar?


9. Något jag vill göra

helt klart komma upp i elit nivå!




Svar

Kommentarer
Postat av: Natta & Madde

älskar deej!!! :* <3333333333333333 /Nattaa!:*

2012-01-22 @ 21:54:38
URL: http://pponnymupparnas.blogg.se/

Älskar dig med! :*<333333333


8. Bild på några av dina vänner

Kan inte välja alla satt jag tar bara några nu!












Svar!

Postat av: Natta & Madde

kul att du är med i veckans ekipage! men vi har tyvärr inte fått något meil..:(
skickade du rätt till [email protected] ? ;)
puss! :* <3<3

2012-01-21 @ 23:24:10
URL: http://pponnymupparnas.blogg.se/

Svar:
Nähä? jag kan ha skrivit fel, skickar om nu!
puss! :*<3<3

Duktiga Embla!

Nöjd över resultatet från tävlingen idag!
Red en Lb men en rivning. Vet inte riktigt svaret på varför hon rev. Hon hade lika gärna kunnat gå nolla. Det var säkert något slarv av mig. Men jag ska vara mer än nöjd eftersom det var hennes andra Lb i hela livet :)
Tyvärr så följde inte Tilda med satt det blev inte kort knäppta, är det någon annan som knäppte kort på oss?

Har nyss gjort lite spanska läxa, ska fortsätta sen. Senare ikväll så blir det ponnyakuten :D


Dr martens

Imorgon beställer man dom här snygga dr martens kängorna!


Ligger framför och taggar tills imorgon!


Pulka hela dagen, hih!

Ja idag så har man varit med Klara, Tilda, Ella och Leneli. Vi har varit och åkt pulka hela dagen! Kom hem från Tilda för ett tag sen. Var ner till stallet en liten snabbis och packa ihop lite saker som skulle med till tävlingen imorgon. Idag har vi stallet hela dagen så ikväll när vi ska åka och släppa in hästarna så kan jag ta fram mer saker. Jag är iallafall taggad! Tilda följer nog med och fotar och är lite ''häst skötare'', eller hjälper mig om det är något som ska göras. Ni kommer iallafall eventuellt få bilder sen på kvällen :)


     

svar!

Kommentarer
Postat av: josefine :)

jag skulle kunna :) om jag kommer, syrran ska tävlanämligen ! :)

svar:

okej, då vet du att du får fota mig och Embla om du kommer! :)


svar

Anonym om Veckan som kommer:
På fredag så tycker jag att du ska skriva vilka bloggar du läser:)

Svar: Ja visst!

Dom här bloggarna följer jag:
http://alvatrane.blogg.se
http://myponnyworld.blogg.se
http://pponnymupparnas.blogg.se
http://teamgv.blogg.se

Jag läser andra bloggar också men det är dom jag följer varje dag! :)

Dagen

När jag kom hem från skolan så åkte jag direkt till stallet för att Embla skulle få laser. Embla var rätt spänd i musklerna vilket hon alltid har varit. Det är hennes sätt att vara, hon har iallafall inte ont av det. Men hon var bättre än nu än vad hon var innan jag köpte henne sa hon. Hon har gett Embla laser innan jag köpte henne och då sa hon att när Embla höll på att bli hopphäst så hade hon ganska ont. Skönt att hon inte har ont nu iallafall. Hon sa att Embla var en väldigt söt och duktig häst. Jag blir så glad när jag folk säger så! Har faktiskt fått väldigt mycket beröm på sistone med att Embla blivit så fin och att vi gått väldigt mycket framåt. Lite får man väl skryta! ;)
Imorgon ska hon vila eftersom hon fick laser idag och på söndag är det pay and jump! :D




pay and jump

Har glömmt att säga att jag har anmält mig till pay and jump. Det är som en tränings tävling man betaler sen hoppar man en bana på den höjd man själv valt. Jag och Embla ska hoppa en Lb (90cm) för er som inte vet. :)
Är det nån som ska dit och fota? isåfall så är det får ni göra knäppa några kort på mig och Embla!


dagen

Idag är det torsdag som alla redan borde veta ;) Skolan idag var rätt skön inga jobbiga änmen. Efter skolan så åkte jag hem. Hemma gjorde jag inte så jätte mycket. Har precis ätit Senare bär det iväg till stallet eftersom det är hopplektion. Idag känns det som att det kommer gå bra, taggad!

Är det nån som skulle vilja att jag gjorde tex, hissa/dissa, dagens blogg, frågestund eller nå liknande isåfall säg bara till så ordnar jag något :)


Onsdag

Hej! Har nu fått tillbaka mobilen. Alla kontakter kom bort satt alla kan ju kommentera sina mobil nummer. :)
Idag var det fotbolls träning, det gick väldigt bra! Har inte ridit något idag, embla var värd en vila. Det är ju hoppträning imorgon också.
Imorgon ska jag nog få på stan en sväng efter skolan och sen åker jag hem för då är det ju hoppträning.
Hörs imorgon! :)


Alvas önskemål!

Alva om Veckan som kommer:
på tisdagen tycker jag att du ska skriva hur ditt liv skulle se ut om du inte hade hästar :-) <3

Svar: Mitt liv utan hästar skulle jag nog aldrig kunna tänka mig in i.. Måste börja säga att mitt liv utan hästar vore rätt tråkigt. De jag skullle göra är nog att träna fotboll. Skulle nog vara med i nån annan sport också, de skulle nog vara längd skidor, hanboll eller gymnastik. Jag skulle ju också vara med kompisar och shoppa massa. Typ så skulle mitt liv se ut om jag inte höll på med hästar. :*<3


less

ååååå jag blir så arg på mig själv. Nu är det ju så att jag har glömmt bort min lösenkåd på mobilen satt jag kommer inte in på den! Satt ingen på telia eller någon annan mobil affär kan fixa det! Så nu får vi skicka iväg mobilen till nått ställe där dom kan fixa det. Jag lägger lätt ut mina pengar på de. Satt nu har jag inte nån mobil alls eftersom att jag är ännu mer klantigatre så att jag har tappat bort mitt reserv sim-kort.
Känner mig väldigt duktig! Aja så är det, huvudsaken är att de fixas!


7. En bild jag aldrig publicerat förut


min älsklings Aroma! <3

Tisdag

Sitter på skolan nu, har rast. Bloggade inget igår kväll, hann inte för jag kollade på idrottsgalan. Härligt att Roffe fick priset!
Jag red iallfall fall igår eftersom att vädret blev bättre än vad de var på morgonen. Underlaget på ridbanan var rätt bra satt Tilda och jag tog fram bommar och ett hinder. Vi hade tänkt göra en övning men de gick inte så bra för det kom så många och red på ridbanan samtidigt som oss. Men jag tränade att hon skulle hålla formen nät jag travade över bommarna. Sen trav hoppade jag på ett räcke och tränade på att hon skulle landa i rätt galopp. Hon var jätte duktig och jätte bra i formen. Riktigt nöjd över emblisen!
När jag var klar så skrittade jag av henne ett bra tag. Sen masserade jag in henne med linniment och satte på henne fleece täcke. Nu börjar jag snart, hej då :)


Jag är med i dagensblogg

Är med i dagens blogg hos http://myponnyworld.blogg.se :)


Länkbyte

Tycker att alla ska gå i på Tildas häst blogg och kolla lite!
Super fin blogg Tilda! :*<3
Http://myponnyworld.blogg.se

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3163153/images/2012/pic_184725080.jpg" class="image">


6. Låtar som jag ofta lyssnar på

Jag lyssnar inte jätte mycket på musik men om jag ska säga en låt som jga tycker är bra så är det Domino och Price Tag med JessieJ.


Svar på kommentar

Postat av:

Kan du inte lägga ut en bild på klänningen? :D

Svar:
visst kan jag göra de!


För er som inte vet så ville hon/han att jag skulle lägga ut en bild på klänningen jag köpte i fredags :)


På skolan

Ja som sagt är på skolan nu. Usch jag är jätte trött och fryser!!! Blir nog inte att jag rider idag eftersom att vädret är så dåligt, det regnar ju! eller det har iallafall gjort det satt det är jätte halt. Mamma hade stallet imorse satt mockning och mat till embla är klart. Det är bara det att jag måste göra rent muggen. Får se jur. Det blir. Med hursomhelst så ska jag plugga engelska ikväll!


Vilket av mina skal tycker du är snyggast?


Alvas kommentar

Postat av: Alva

Sötisar! :-*

2012-01-15 @ 13:25:11
URL: http://alvatrane.blogg.se/

Svar:
Man blir som dom man är med! ;)<3

Svar på Tildas kommentar

Kommentarer
Postat av: Tilda :)

Vill du göra ett länkbyte? :)<3

2012-01-15 @ 12:37:10
URL: http://myponnyworld.blogg.se/

Svar:
Jaa! När ska vi börja länka varann?:)<33333

Svar på Natalies kommentar

Kommentarer
Postat av: Natalie

Klart vi kan!!:D <33333333

2012-01-15 @ 15:20:54
URL: http://pponnymupparnas.blogg.se/

Svar:
Bra!:D
Ska vi börja länka varandra morgon tills på onsdag?:D<333333333333

Veckan som kommer

Veckan som kommer nu så ska ni få bestämma lite på bloggen också!
Ni ska kommetera en dag tex onsdag. Ni bestämmer dagen och skriver ett blogg shema till mig, precis vad ni vill att jag ska blogga om på eran bestämmda dag.
Förstår ni inte vad jag menar så är det bara att fråga. :)


hahaha sitter här i ridkläder och ska snart städa mitt stökiga rum.. ;)


Hoppträning

Hej!

Har nyss kommit hem drån Uffe träning. Det gick sådär, inte jätte bra. Jag kan inte riktigt säga vad de var som gick dåligt men inte 100 % var de. Övningarna var väldigt nyttig för Embla. Mycket snäva svängar och sånt.
Ska lägga in mer markarbete i träningarna som jag gör själv eftersom de är något hon måste träna mer på.

Imorgon har jag inte bestämmt om jag ska låta henne vila eller om det bilr ridning.


Älskade Aroma <3

Jonna gästbloggar

Hej, mitt namn är Jonna på 14 år och jag är Ellens kompis.Ellen är en jätte fin tjej som jag har känt stortsätt hela mitt liv så nu ska jag skriva ett litet inlägg här åt hon :)
 
Jag kom hit till Ellen ungefär vid 6 tiden och då titta vi på en film som heter Jag saknar dig det är en jätte bra film som jag rekomenderar till er läsare :) När filmen var slut spelade vi lite kort och bara pratat på!

Det blev ett kort inlägg men det kanske kommer något mer någon annan gång så hej då alla Ellens läsare!


5. En bild som gör dig lycklig




Lösta problem

Nu tänkte jag berätta om problem jag har haft med Embla som vi har rett ut.

* Lasting: det var en blandning mellan osäkerhet och helt enkelt att hon var tjurig av sig.
* Kort galopp: det är något som hon kan ha svår med nu också men det är inte alls som förr. Mycket bättre!
* Att hon blir jätte stark efter att jag galopperat: det kan hon göra nu med, men inte lika ofta och det tar inte lika lång tid att lugna ner henne heller.
* Rida ut sjäv: Nu går hon vart som helst utan att någon annan ska vara med.

Det var några lösta problem men busponnyn jag har :)


Länkbyte

Hej!
är det nån som vill göra ett länkbtye med mig i några dagar? :)
Kommentera isåfall!

Svar på kommentar

Postat av:

Grym blogg!

Svar: Vad kul att du tycker de!  

4. Varför får hästar och ridning mig att må bra?

Den frågan var ganska svår eftersom att jag aldrig har tänkt på de. Det bara rullar på och jag tröttnar aldrig på de. Det är bara så att jag älskar ju hästar och att vara i stallet så därför mår man väl bra av de också! :D

Äntligen fredag!

Hello alla!

Somsagt äntligen fredag!!
Skolan idag var tråkig bara massa jobbiga tråkiga ämnen.. Efter skolan så gick jag på stan. Köpte en klänning på JC. Sen red jag dressyrlektion för Åsa. Embla var duktig, mjuk i formen och hade bra galopp. Galoppombytena var ine lika bra som igår med det går framåt. Imorgon så ska jag ut i skogen och rida. Och på söndag är det hopplektion i delsbo för Uffe.

Några önskemål vad jag ska blogga om? :)

Kram


hiss

Hiss:


Jätte fin JW gimma! Fick en sån i julklapp till Embla :)


Ridtur

Hej, har nyss duschat och sitter och kollar på tv nu. Idag red jag på ridbanan, Tilda och hennes mamma red också samtidigt som mig. Embla var pigg och ganska ofokuserad. Jag började galoppera på ganska små volter och då lyssnade hon bra. Sen på slutet så gjorde jag snnet igenom och tränade galoppombyten. Hon var jätte duktig på de! Gud vad beröm hon fick av mig, det var ju första gången hon tästar på nå sånt. Hon vill ju verkligen lära sig och försöker fullt ut och då går de ju fortare att lära sig. Jag ska träna mer på galoppombyten imorgon kanske? 

Kram :)

 


Mugg

Hej tänkte berätta lite kortfattat om mugg eftersom Embla har fått de.

Mugg är en hudinfetion i karleden på hästen som beror på sårinfektion. Man märker att hästen har mugg om den har tex sår skorpor i karlden, värme, svullnad, ömhet och hälta. Men de är oftast sårskorpor i karleden.
Man måste behandla de i tid annars kan de börja spridas. Det är bättre om man inte klipper hästen hovskägg för att skydda hästen mot smuts och fukt. Det är många som klipper bort hästen hovskägg för att det är lättare att hålla rent, då tycker jag att man ska låta de natuliga sitta kvar på hästen för att skydda och istället vara nogrannare med att ta bort smuts. Vita ben är extra känsliga för mugg.

Boxhygien är viktig för att inte hästen ska få mugg.

De här behandlar jag Embla med denna vecka:

Jag tvättar med lactacyd som är en mild parfymfri tvål blandat med vatten. Jag skrubbar med en tandborste för att mjuka upp sårskorporna. Det är viktigt att sårskorporna försvinner eftersom att bakterierna sitter under skorpan. Sen tvättar jag bort nogrant med vatten. Sen tar jag en mjuk handduk och torkar försiktigt tills det blir torrt. Efter de så tar jag idominsalva för att mjukgöra.

Det är smart om man gör allt de där på kvällen innan man släpper in dom i boxen.

Om de inte blir någon förbättring efter en vecka så bör man kontakta en veterinär.

kram :)


Svar på kommentar

    
Anonym om Slutmätas:
Hur slutmäter man? :)
   
Svar:

Man måste slutmäta sin häst för att kunna tävla och de gör man oftast vid 8 års åldern. Det måste vara nån som är utbildat till mätman. Hur man gör är typ som de låter, dom mäter från manken (typ ryggen) och ner på hästen. Inte svårare än så.
Hoppas att du förstod vad jag menade! :)

Hemma

Hej!

Nu har jag kommit hem från Bergsåker. Vi var inte där så jätte länge. Hon var iallafall 139 hög. Det är ju en perfekt höjd. Hade inte varit så kul om hon blivit D-ponny.

Kort inlägg!

kram :)




Slutmätas

Hej, idag blir det inget mer inlägg eftersom jag ska åka till Sundsvall och slutmäta embla.
Då får vi se hur hög hon är :)
Hejdå!

Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)

På veckodagarna så är de ju skola satt när jag kommer hem från skolan så gör jag lite olika saker tex som att gå på stan och umgås med vänner och läxor, ja sånt som alla andra gör..

Sen kommer mamma och pappa hem från jobbet och då åker jag till stallet. Ändra så är det lektion inne på klubben eller så rider jag hemma i nansta. Jag tränar ju för att bli bra och komma frammåt.
På helgerna så är det ju också ridning och fotboll. Så ser dagarna typ ut sen händer de ju massa andra saker också. :) 


Maskerad hoppningen

Hej!!

Jag har inte berättat hur de gick på maskerad hoppningen!

Det gick jätte bra! Båda Embla och Spider var lugn även fasst det var fullt med folk på läktaren.
Nu får ni lite bilder :)


               Jag                               Elvira


                                          Tilda


                                            Ella


                         Elvira


                                           Jag 


                                  Elvira
 


Dagen

Hej!

Igår sov Tilda och jag hos Alva.

Sen idag så red Alva och jag upp till valla vallen. Det är en backe som är flera km lång kanske till och med 1 mil.
Vi tävlade iallafall om vilken häst som var snabbast och gissa vem som vann?
Jo de var ju självklart jag som gjorde de eller Embla och jag ;). Hahaha FP och Alva var också duktigt!

Nu ska jag äta om ett tag sen blir det fotbolls träning.

Hejdå :)


hahaha ;)


ser tungt ut ;)


Embla vet iallafall hur man ska se ut på kort!


hahaaha





bjuder på lite mongo bilder ;)

Träning

Hej!

Igår hann jag inte blogga så mycket för jag var med Jonna nästan hela dagen och sen blev klockan så mycket.
Har inte bloggat något idag heller flr idag så har jag städat och sen åkte jag iväg till Östanbräck för att träna maskerad hoppningen tills imorgon. Vilka kommer och kollar? :)

Vi tränade precis som showen skulle vara imorgon. Det var bara titthinder med mycket gilitter och annat på. Men Embla tittade inte ens på dom. Hon var super pigg och taggad!

Jag och Elvira taggar till tusen ikväll, imorgon ska vi göra en super show!!

Ja de var typ allt jag gjort idag, nu ska jag duscha.

Kram!


Onsdag

Hejsan!
Sitter här och väntar på min kompis Jonna som ska komma hit.
Idag så får Embla vila.

Nu tycker jag att ni ska börja kommertera lite vad jag ska skriva om! Jag vet inte vad jag ska skriva om satt de blir så korta inlägg hela tiden..

Kram


Aroma <3


2. Min högsta dröm

Min högsta dröm är att bli världs känd i hoppning :)


1. Min favorit gren

Min favorit gren är såklart hoppning!


:)


1. Min favoritgren
2. Min högsta dröm
3. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
4. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
5. En bild som gör dig lycklig
6. Låtar som jag ofta lyssnar på 
7. En bild jag aldrig publicerat förut
8. Bild på en av dina vänner
9. Något jag vill göra
10. Någon jag vill träffa
11. Någon utrustning jag vill ha
12. Hoppning eller dressyr?
13. Mitt motto
14. Någon jag träffar vardagligen
15. 10 saker som ni kanske inte visste om mig
16. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
17. Någon som älskar dig
18. En bild på ditt rum
19. Mitt mål med ridning
20. En favoritbild


Love



Åker till stallet och rider om ett tag, skriver mer om de sen :)

:)

Ponny- storhäst
sadel-barbacka
bett- bettlöst/hackamore
tävla- inte tävla
vår-höst
JWhjälm – GPAhjälm
GPAhjälm – Ayr8 Leather
Röd kavaj – Svart kavaj
Choklad – Lakrits
Hallon – Jordgubb
Gymkhana – Dressyr
Tv – dator
Bada i sjö – hav
Våfflor – Pannkakor
mörk choklad – vit choklad
tretornmountain horse
svart häst-brun häst

Sverige - utomlands

Mycket Mobilppdatering - välskrivna inlägg, men inte lika ofta

Sporrar – Spö

låga hinder – Höga hinder

Piké – T-shirt

Rida ut själv – Rida ut med någon

godis – Frukt

DatorIpad

Plugga självPlugga med någon kompis

Springa – Powerwalka

TräslöjdSyslöjd

No – So

Dator – Tv

Tävla ute – Tävla inne
Blogga –
Facebook
Linne – T-shirt
Uteritt- Dressyr
GymkhanaVoltige
Galopp – Montè
Trav – Fyrspann
Singel - inte singel



Trettondags show!

Hej!

Den 6/1 på fredag så är det en trettondags show på Östanbräck.
Jag och Elvira Trané ska vara med i marskerad hoppningen. Tänker inte berätta vad vi ska vara för de får ni se om ni kommer. Den börjar kl 13.00.

Ni kommer få bilder efter att den varit. Är det nån som kommer vara där och fota? isåfall så vill Elvira och jag att ni fotar oss.

Hoppas att ni kommer! :)


Om Embla.

Nu var de Emblas tur att berätta om.

Embla är en C-ponny som är född 2004, alltså blir hon 8 år i sommar. Jag har haft henne i drygt ett halv år. Innan jag köpte henne så var hon väldigt lite riden för sin ålder. Hon var bara riden i ungefär 1 år. Men hon är otroligt duktig ändå. Hon har världens kapacitet och man känner att hon verkligen vill lära sig. Hon har inte tävlat särskilt mycket heller. Innan var det mest klubb tävlingar. Som högst har vi tävlat LB i hoppning. Vi tog de väldigt lungt med tävlingarna i sommaras eftersom det var just då vi höll på att lära känna varanndra.
Vi har inget stall hemma satt hon står i ett stall några km från mitt hem. Jag har nästan alla mina rid kompisar där. Vi är ganska många som har häst i den byn satt vi har som en liten ridklubb där.

 Kram Ellen :)




Det är min kompis Tilda som knäppt bilderna.
Här har ni hennes blogg http://youmylife.blogg.se

Om mig.

Tänkte berätta lite om mig själv nu.

Jag heter Ellen och är 13 år. ;) Jag bor i en by utanför Hudiksvall. På fritiden så är jag i stallet och tränar min häst, jag spelar fotboll också. Jag tränar hoppning Ulf, Åse, Hasse och Cissan. Mina dressyr tränere heter Åsa, Lena och Anine. Vissa tränar jag för på helgerna och vissa på veckodagarna.
Kommer inte på så mycket mer.

Kram Ellen :)


Designen

Hej alla!

Tänkte berätta vem de är som har gjort min design och de är Julia Jonsson.
Hon har också en blogg som jag tycker att ni ska kolla på: http://teamgv.blogg.se

Tack så mycket är riktigt nöjd! :D


1 janurari 2012

På den här bloggen kommer jag mest skriva om min C-ponny Embla.
Orkar faktiskt inte skriva om mig och Embla för jag hade nyss skrivigt en ganska lång text om henne och mig som försvann. Ni kommer få veta mer i andra inlägg. Ni får kommetera om ni vill veta nå speciellt. :)


RSS 2.0