Åsikter kring bilder och elaka kommentarer!

Det är ofta folk får elaka kommentar på sin blogg eller någon annan stans.
Ofta för bilder. Den elaka kommentaren kan vara precis vad som hellst! Mycket för vad hästen har för bett och att bilden ser illa ut, att kanske de ser ut som att ryttaren tex drar i hästens mun. Egentligen är de jävligt taskigt att kommentera något sånt om man inte ens känner hästen eller ryttaren. Om ni skulle se en bild på ett ekipage och just du skulle tycka att de ser ut som att ryttaren är elak och drar hästen i munnen med ett skarpt bett. Så ska ni inte behöva kommentera för ni vet inte vad som kan ha hänt, ni har ingen aning av att bara se på en bild!
De kan ha häst precis vad som hellst men att kanske att ryttaren tycker att bilden ser lite rolig ut att hon vill lägga ut den på sin blogg.
Men skulle man veta själv, jo där drog och och slet i min häst mun så tror jag inte att någon skulle vilja lägga ut bilden på datan med den känslan även om de inte ser ut så och att ändå ingen vet att jag gjorde de så tror jag inte att ryttaren vill lägga ut bilden ändå bara för att hon/han vet själv att hon/han behandlade hästen fel där på bilden.
Var man själv på tävlingen/träningen och såg hur ryttaren behandlade hästen fel så ja kommentara de på hennes/hans blogg och säg de då men inte om du inte vet vad som kan ha hänt för de kan ha hänt vad som helst!

Kommentarer
Postat av: Tilda

Helt rätt! Man kan inte se att ryttaren drar i hästen mun på en bild! :*<3

2012-07-12 @ 19:05:02
URL: http://myponnyworld.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0